Gregorjev sejem v Šentjerneju

GREGORJEV SEJEM V ŠENTJERNEJU

8.marec 2024 – 10. marec 2024

 

V minulih dneh je hipodrom v Šentjerneju gostil 28. Gregorjev sejem, ki ga je organizirala Kmetijska zadruga Trebnje-Krka v sodelovanju z Občino Šentjernej in Klubom za konjski šport Šentjernej. Kljub prestavitvi na novo lokacijo in neugodnemu vremenu je sejem privabil več kot 20.000 obiskovalcev. Razstavljavci iz Slovenije in tujine, ki jih je bilo več kot 160, so ponudili raznovrstno paleto izdelkov in spremljevalnih programov.

Obiskovalcem je bila na voljo možnost ogleda in preizkusa različnih kmetijskih strojev, izdelkov za dom in vrt, novih avtomobilskih modelov ter nakup lokalno pridelane hrane in rokodelskih izdelkov. Prav tako je bila priložnost, da so se srečali stari prijatelji ali spoznali novi obrazi.

Na odru so se izmenjevali nastopi različnih izvajalcev, med njimi duet Meta & Luka, mama Manka, Ansambel Mladi Dolenjci, otroci iz šentjernejskega vrtca in šole, lokalna društva, mladi harmonikarji, ljudski pevci, godci, zbori in folklorne skupine. Pester je bil tudi program za otroke, ki so plesali in peli v ritmih skupine Čuki, za zabavo pa je poskrbel Čarodej Jole Cole.

Direktor KZ Trebnje-Krka, Stanko Tomšič, je ob koncu sejma izrazil zadovoljstvo nad odzivom tako razstavljavcev kot obiskovalcev. Kljub začetnim dvomom glede selitve na novo lokacijo se je izkazalo, da je bila odločitev pravilna, saj so sejem obiskali številni ljudje, kar daje upanje za prihodnost.

Naše podjetje je obiskovalce sprejemalo kar na dveh lokacijah. Poleg lokacije na sejmu smo v naši poslovalnici pripravili tudi dan odprtih vrat, kjer so si stranke lahko podrobneje ogledale in spoznale preostanek naše mehanizacije ter se posvetovale s strokovnjaki glede uporabe in nakupa naših izdelkov. Prisotnost na dveh lokacijah nam je omogočila, da smo se približali še večjemu številu ljudi in jim omogočili boljši vpogled v naše storitve in izdelke.

Z zadovoljstvom lahko rečemo, da je sejem izpolnil naša pričakovanja in vas naslednje leto prijazno vabimo na ogled naše ponudbe.

VIR: https://gregorjevsejem.si/