MECALAC REVOTRUCK ZMAGA RED DOT DESIGN AWARD 2023

Demperji so na gradbišču učinkovito orodje za premikanje velikih količin materiala, vendar predstavljajo tudi pomemben delež nesreč, ki so povezane s prevozom. Glavni vzrok teh nesreč je pogosto omejena vidljivost.


Prav te omejitve so pripeljale do razvoja inovativnega koncepta, imenovanega REVOTRUCK, ki je bil ustvarjen z namenom reševanja teh izzivov. Ena od ključnih prednosti REVOTRUCK-a je njegova vrtljiva kabina, ki omogoča odlično vidljivost v vse smeri, kar voznikom omogoča, da se osredotočijo na svoje delo in okolico, ne da bi morali neprestano manevrirati.


Poleg tega ima REVOTRUCK štiri široke dostopne točke na vsakem vogalu upravljavske postaje, ki omogočajo varno vstopanje in izstopanje iz vozila, ne glede na položaj kabine. S sposobnostjo centralnega nihanja šasije do 20° zagotavlja stabilnost in odličen oprijem v vseh pogojih. Ta edinstvena šasija je povezana s štirimi enako velikimi kolesi, ki omogočajo preklopni način krmiljenja, kar voznikom omogoča izjemno okretnost tudi na omejenih prostorih.