GOLDONI E20 - Večna legenda

Goldoni E20, znano kot vsestranski in zmogljiv traktor, je primeren za delo na zahtevnih terenih, kot so naravni rezervati in vinogradi. Ta model je idealen za manjše posestva, vrtnarjenje in druga območja, kjer je prostor omejen.

Tehnične specifikacije Goldoni E20:

  • Motor: Traktor poganja robusten dizelski motor z močjo 20.4 konjskih moči, kar zagotavlja zanesljivo in ekonomično delovanje.
  • Pogon: Stalni štirikolesni pogon z edinstvenim osrednjim zglobom, kar omogoča izjemno tesno obračanje v omejenih prostorih.
  • Menjalnik: Opremljen je s 6 naprej in 3 vzvratnimi prestavami, ki dopolnjujejo njegovo prilagodljivost različnim delovnim pogojem.
  • Dimenzije: Dolžina traktorja je 2,5 metra, širina 0,906 metra in višina 1,757 metra, kar mu daje stabilnost in agilnost na manjših površinah.
  • Masa: Teža traktorja je 1130 kg, kar skupaj z nizkim težiščem zagotavlja odlično stabilnost tudi na zahtevnejših terenih.

Omejitve uporabe:

  • Moč motorja: Čeprav motor nudi dovolj moči za številne aplikacije, je lahko pri zelo težkih delih potrebna večja moč.
  • Nosilnost in vlečna zmogljivost: Zaradi manjše teže in zmogljivosti motorja traktor morda ne bo primeren za delo z nekaterimi težkimi ali obsežnimi kmetijskimi priključki.

Goldoni E20 je priljubljen zaradi svoje zanesljivosti, ekonomičnosti in preproste uporabe, kar ga naredi za idealno izbiro za manjše posestnike in profesionalne uporabnike, ki potrebujejo trpežen in učinkovit traktor.

MULČERJI ZA GOLDONI E20

MULČERJI ZA GOLDONI E20

FREZE ZA GOLDONI E20

PRIKOLICE ZA GOLDONI E20

KOSILNICE ZA GOLDONI E20

KONTAKTIRAJTE NAS IN NAŠLI BOMO PRIMEREN PRIKLJUČEK ZA VAŠ TRAKTOR!

VAS ZANIMA KATERI PRIKLJUČKI SO PRIMERNI ZA VAŠ TRAKTOR? STOPITE V STIK Z NAMI!

Eurocom – gospodarska mehanizacija
Novomeška cesta 22 
8310 Šentjernej 
Slovenija
 

POŠLJITE NAM SPOROČILO