GOLDONI E45 - Večna legenda

Goldoni E45, ki ga proizvaja italijansko podjetje Goldoni, je del serije E, znane po svoji moči, preprostosti in učinkovitosti. To so traktorji z enakimi kolesi in štirikolesnim pogonom, namenjeni za delo na strminah in omejenih prostorih, kjer je potrebna visoka manevrirnost.

Tehnične specifikacije Goldoni E45:

  • Motor: Traktor je opremljen z motorjem, ki zagotavlja moč med 25 do 38 konjskimi močmi, kar je tipično za modele v tej seriji.
  • Pogon: 4×4 pogon omogoča dober oprijem in stabilnost na različnih terenih, kar je idealno za delo na zahtevnejših površinah.
  • Menjalnik: Ima večstopenjski menjalnik, ki prav tako prispeva k večji prilagodljivosti pri različnih kmetijskih opravilih.
  • Kabina: Zasnovana je z nizko in prostorno kabino, ki zagotavlja udobje in ergonomičnost za uporabnika.
  • Radij obračanja: Zaradi svoje konstrukcije omogoča zelo majhen radij obračanja, kar je še posebej koristno v tesnih prostorih ali med vrstami nasadov.

Omejitve:

  • Moč motorja: Čeprav je motor dovolj močan za številna opravila, so traktorji serije E morda nekoliko omejeni pri zelo zahtevnih kmetijskih delih, ki zahtevajo večje moči.
  • Nosilnost in vlečna zmogljivost: Manjša teža in zmogljivost traktorja morda ne bodo zadostovali za prevoz težjih bremen ali delo z večjimi priključki.

Goldoni E45 je priljubljen zaradi svoje kompaktnosti, manevrirnosti in učinkovitosti, kar ga naredi idealnega za uporabo na manjših kmetijah, v vinogradih in sadovnjakih ter drugih podobnih aplikacijah​

MULČERJI ZA IMT 539

MULČERJI ZA IMT 539

MULČERJI ZA IMT 539

MULČERJI ZA IMT 539

MULČERJI ZA IMT 539

KONTAKTIRAJTE NAS IN NAŠLI BOMO PRIMEREN PRIKLJUČEK ZA VAŠ TRAKTOR!

VAS ZANIMA KATERI PRIKLJUČKI SO PRIMERNI ZA VAŠ TRAKTOR? STOPITE V STIK Z NAMI!

Eurocom – gospodarska mehanizacija
Novomeška cesta 22 
8310 Šentjernej 
Slovenija
 

POŠLJITE NAM SPOROČILO