GOLDONI E60 - Večna legenda

Goldoni E60, model iz serije enako velikih kolesnih traktorjev, je bil razvit za delo v zahtevnih pogojih, kot so vinogradi in sadovnjaki, kjer je potrebno veliko manevriranja. Je sodoben traktor, namenjen zagotavljanju optimalne učinkovitosti in varnosti pri uporabi.

Tehnične specifikacije Goldoni E60:

  • Motor: Traktor poganja 35,3 kW močan motor, ki zagotavlja dovolj moči za različne kmetijske operacije. Motor je zasnovan za visoko učinkovitost in nizko porabo goriva.
  • Pogon: 4×4 pogon omogoča izvrsten oprijem in stabilnost na različnih terenih, idealno za delo na strmih in spolzkih površinah.
  • Menjalnik: Opremljen je z 16+16 prestavami z sinhroniziranim vzvratnim menjalnikom, kar omogoča enostavno prilagajanje hitrosti glede na delovne pogoje.
  • Masa: Teža traktorja je 1650 kg, kar zagotavlja dobro stabilnost, hkrati pa omogoča dovolj agilnosti za delo v omejenih prostorih.
  • Dimenzije: Dolžina traktorja je 3,312 m, širina 1,518 m in višina 2,21 m, kar omogoča delo tudi v ozkih prostorih med vrstami pridelkov.

Omejitve uporabe:

  • Moč motorja: Čeprav motor zagotavlja dovolj moči za številne operacije, je možno, da bo za nekatera zahtevnejša kmetijska dela potrebna večja moč.
  • Nosilnost in vlečna zmogljivost: Zaradi omejene teže in velikosti morda ne bo primeren za delo z nekaterimi težjimi ali večjimi priključki.

Traktor Goldoni E60 je idealen za kmete, ki potrebujejo robusten in zanesljiv traktor za delo v omejenih prostorih, kjer je potrebna velika manevrirnost​.

MULČERJI ZA IMT 539

MULČERJI ZA IMT 539

MULČERJI ZA IMT 539

MULČERJI ZA IMT 539

MULČERJI ZA IMT 539

KONTAKTIRAJTE NAS IN NAŠLI BOMO PRIMEREN PRIKLJUČEK ZA VAŠ TRAKTOR!

VAS ZANIMA KATERI PRIKLJUČKI SO PRIMERNI ZA VAŠ TRAKTOR? STOPITE V STIK Z NAMI!

Eurocom – gospodarska mehanizacija
Novomeška cesta 22 
8310 Šentjernej 
Slovenija
 

POŠLJITE NAM SPOROČILO