GOLDONI E70 - Večna legenda

Goldoni E70, del serije isodiametričnih traktorjev, je zasnovan za delo na strminah, zaradi česar je idealen za vinograde in sadovnjake. Traktor je znan po svoji kompaktnosti in izjemni manevrirnosti.

Tehnične specifikacije Goldoni E70:

  • Motor: Opremljen je s 3-valjnim motorjem, ki proizvede 71 konjskih moči, kar omogoča visoko učinkovitost tudi v zahtevnih delovnih pogojih.
  • Pogon: Ima štirikolesni pogon s centralnim zglobom, ki omogoča nizek radij obračanja in povečuje agilnost na omejenih površinah.
  • Menjalnik: Mehanski menjalnik s 16 prestavami naprej in nazaj podpira različne hitrosti in omogoča prilagoditev delovnim zahtevam.
  • Dimenzije: Kompaktna zasnova z dimenzijami, ki podpirajo delo v omejenih prostorih, medtem ko robustna struktura zagotavlja dolgo življenjsko dobo in vzdržljivost.
  • Varnostne značilnosti: Vključuje zaščitni lok in druga varnostna oprema, ki zagotavljajo varno delo v vseh pogojih.

Omejitve uporabe:

  • Moč motorja: Čeprav je motor dovolj močan za mnoge naloge, morda ne bo zadostoval za izredno težka dela, ki zahtevajo dodatno moč.
  • Velikost in teža: Kompaktnost traktorja morda omejuje uporabo z nekaterimi večjimi ali težjimi kmetijskimi priključki.

Goldoni E70 je zaradi svoje prilagodljivosti, zmogljivosti in varnostnih značilnosti izjemno priljubljen za specializirana kmetijska dela, še posebej v izzivalnih terenskih pogojih.

MULČERJI ZA GOLDONI E70

MULČERJI ZA GOLDONI E70

FREZE ZA GOLDONI E70

PRIKOLICE ZA GOLDONI E70

KOSILNICE ZA GOLDONI E70

KONTAKTIRAJTE NAS IN NAŠLI BOMO PRIMEREN PRIKLJUČEK ZA VAŠ TRAKTOR!

VAS ZANIMA KATERI PRIKLJUČKI SO PRIMERNI ZA VAŠ TRAKTOR? STOPITE V STIK Z NAMI!

Eurocom – gospodarska mehanizacija
Novomeška cesta 22 
8310 Šentjernej 
Slovenija
 

POŠLJITE NAM SPOROČILO