GOLDONI 3050 - Večna legenda

Goldoni 3050, traktor namenjen profesionalnim uporabnikom, je zasnovan za delo v zahtevnih okoljih, kot so vinogradi in sadovnjaki. Ta model izstopa s svojo močjo in zanesljivostjo.

Tehnične specifikacije Goldoni 3050:

  • Motor: Opremljen z VM dizelskim motorjem, ki zagotavlja 50 konjskih moči, kar omogoča učinkovito opravljanje širokega spektra kmetijskih nalog.
  • Pogon: Standardni pogon je štirikolesni (MFWD), ki zagotavlja boljši oprijem in stabilnost na različnih terenih.
  • Menjalnik: Opremljen z menjalnikom SM, ki vključuje 8 standardnih prestav in 4 reduktorje, dodatno je na voljo opcija z 16 prestavami naprej in 8 nazaj za večjo prilagodljivost pri različnih hitrostih.
  • Dimenzije: Medosna razdalja znaša 167,6 cm, skupna masa traktorja pa je okoli 1030 kg, kar omogoča dobro manevrirnost in agilnost.
  • Hidravlika: Sistem z odprtim krogom in pretok črpalke 8,7 galon na minuto zagotavlja učinkovito upravljanje z dodatki.

Omejitve uporabe:

  • Moč in zmogljivost: Čeprav ima traktor solidno moč, je lahko njegova uporaba omejena pri zelo zahtevnih kmetijskih delih, kjer so potrebne večje vlečne zmogljivosti.
  • Velikost in nosilnost: Traktor morda ni najboljša izbira za delo z večjimi ali težjimi priključki zaradi svoje relativno majhne velikosti in omejene nosilnosti.

Goldoni 3050 je priljubljen med kmetijskimi strokovnjaki, ki iščejo zanesljiv in vsestranski traktor za delo v posebnih kmetijskih razmerah, kot so vinogradi in sadovnjaki.

MULČERJI ZA GOLDONI E70

MULČERJI ZA GOLDONI E70

FREZE ZA GOLDONI E70

PRIKOLICE ZA GOLDONI E70

KOSILNICE ZA GOLDONI E70

KONTAKTIRAJTE NAS IN NAŠLI BOMO PRIMEREN PRIKLJUČEK ZA VAŠ TRAKTOR!

VAS ZANIMA KATERI PRIKLJUČKI SO PRIMERNI ZA VAŠ TRAKTOR? STOPITE V STIK Z NAMI!

Eurocom – gospodarska mehanizacija
Novomeška cesta 22 
8310 Šentjernej 
Slovenija
 

POŠLJITE NAM SPOROČILO