USPEŠNA DOSTAVA V AVSTRIJO – ROVOKOPAČ MECALAC TLB890

USPEŠNA DOSTAVA V AVSTRIJO – ROVOKOPAČ MECALAC TLB890

V našem podjetju Eurocom (MojTraktor) se je pred časom zgodila pomembna prelomnica, saj smo avstrijskemu podjetju SCHLEICH GEO GmbH dostavili rovokopač Mecalac TLB890. Podjetje SCHLEICH GEO GmbH ima močno prisotnost v storitvah geotermalnega vrtanja in gradnje v Avstriji.

S predanostjo in nenehnim trudom dosegamo novo pomembno prelomnico v naši zgodbi. Naša misija, da zagotovimo izjemno kakovost in zanesljivost, je našla novo pot, ko smo uspešno dostavili rovokopač Mecalac TLB890 v roke avstrijskega podjetja SCHLEICH GEO GmbH. Ta prelomni dogodek predstavlja več kot le dostavo stroja; predstavlja uresničitev našega širjenja preko meja in strateško povezavo med našim podjetjem Eurocom (MojTraktor) ter SCHLEICH GEO GmbH.

O podjetju

Podjetje SCHLEICH GEO GmbH, del ugledne skupine SCHLEICH, je vodilno ime v panogi geotermalnega vrtanja in gradbenih storitev. Sodelovanje z nami predstavlja ključno strateško odločitev za izboljšanje zmogljivosti njihovih strojev. Ti stroji so nepogrešljivi za izvajanje široke palete storitev, ki segajo od tradicionalne gradnje in vzdrževanja cest do inovativnih geotermalnih projektov. 

Podrobnosti o SCHLEICH GEO GmbH in njihovih storitvah najdete na spletni strani SCHLEICH: https://www.schleich-gruppe.at/.

O rovokopaču

Rovokopač Mecalac TLB890, ki je zdaj v njihovi lasti, ni le stroj, ampak simbol moči, vzdržljivosti in visoke zmogljivosti. Zasnovan z mislijo na najzahtevnejše izzive gradbenega sveta, bo ta stroj pripomogel k izboljšanju operativne učinkovitosti SCHLEICH GEO GmbH.

Več o rovokopaču si lahko preberete: https://www.euro-bager.com/mecalac-tlb890/.

Širitev trga Eurocoma

Naša zavezanost kakovosti in odličnosti se ne konča s samo dostavo. S hitrimi in zanesljivimi storitvami postavljamo nove standarde v storitveni industriji, zagotavljajoč, da so potrebe naših strank vedno na prvem mestu.

Ta uspešna dostava ne označuje le mejnika za naše podjetje na avstrijskem trgu, ampak je tudi del naše širše strategije za osvajanje mednarodnih trgov. Z več kot 20-letnimi izkušnjami in kvalitetno ponudbo izdelkov smo pripravljeni na izzive in priložnosti, ki jih prinaša rastoča gradbena industrija po vsej Evropi.

Zgradili smo temelje za prihodnje mednarodne projekte, ki bodo okrepili naš vpliv in odnose s strankami po vsej Evropi. Naša vizija sega preko meja, saj si prizadevamo postati vodilno ime v industriji, ki postavlja standarde kakovosti, zanesljivosti in inovacij.