33. mednarodni sejem graditeljstva Megra

17. – 19. 4. 2024

Gornja Radgona

Na 33. mednarodnem sejmu graditeljstva, ki je potekal od 17. do 19. aprila 2024 v Gornji Radgoni, smo kot generalni zastopnik znamke QM sodelovali na Pomurskem sejmu MEGRA. Podjetje QM se specializira za izdelavo in distribucijo vrhunskih in profesionalnih mulčerjev za bagre, mulčerjev za čelne nakladalnike, gozdarskih klešč in svedrov za bagre.

Sejem je bil priložnost, da so se predstavile številne panožne, strokovne in izobraževalne ustanove. Poudarek je bil na nujnosti kakovostno izobraženega kadra v gradbeništvu, obrti ter povezanih dejavnostih, ki bi bili kos najzahtevnejšim projektom. Ponudba strokovnih vsebin, ki so jih predstavili vodilni strokovnjaki različnih profilov, je obiskovalcem omogočila vpogled v številne privlačne poklice v graditeljstvu.

Na sejmu MEGRA so se odražali trendi, ki jih zaznamujeta trajnostni razvoj in digitalizacija v gradbeništvu. Industrija se sooča z izzivi, kako doseči kriterije trajnostnega razvoja pri novih projektih ter hkrati modernizirati obstoječe objekte, da bi zagotovili njihovo varnost. Skladno s tem se bo sejem MEGRA tudi v prihodnje posvečal promociji graditeljstva ter krepitvi njegovega ugleda.

QM AGRI earthmoving equipment

VIR: https://www.megra.pomurski-sejem.si/