SEJEM SIMA V FRANCIJI – NOVEMBER 2022

Korejci presenetili z najbolj tehnološko dovršeno predstavitvijo

TYM NA SEJMU SIMA

Na najpomembnejšem sejmu v Evropi – SIMA, se je podjetje TYM prvič predstavilo v novi podobi. Traktorski koncern TYM sedaj združuje podjetje Branson in TYM, ki so prednosti novega sodelovanja prikazali tudi tako, da so močno prednjačili v novostih in celotni predstavitvi. 

Da so v koraku s časom, so dokazali z vrhunsko sejemsko postavitvijo, kjer so predstavili tehnične novosti in nove modele traktorjev. V času hitrih tehnoloških napredkov, tudi sami sledijo trendom, zato so ustvarili moderno telematiko, ki preko pametnih naprav omogoča upravljanje traktorskih sistemov na daljavo in nadzor tehničnih parametrov delovanja (npr. hitrost, poraba goriva, temperatura in lokacija). 

S povezovanjem preko aplikacij omogočajo in olajšajo odkrivanje napak, tudi na terenu, ko so možnosti servisa bolj omejene. Prednost predstavlja tudi brezžični polnilni sistem, ki omogoča, da lahko napolnimo telefon in tako neprekinjeno spremljamo tehnične specifikacije.

 

Preobrazba

Poleg povezovanja traktorjev in pametnih naprav, pa v leto 2023 vstopajo tudi s številnimi novimi modeli, z originalnimi rezervnimi deli. 

Novi modeli traktorjev

· T130 
· T78
· Novi F50 brez kabine
· 5025C in 6225C
· Vinogradniško – sadjarski traktor T395
· 2500L