Traktor TYM F50 – Vrhunska zmogljivost in udobje

Spoznajte traktor TYM F50 iz Serije 2, ki združuje moč turbo motorja s kompaktno zasnovo ter omogoča izvajanje raznolikih nalog, kot so obdelava tal, urejanje okolice, nakladanje in vleka tovora ter še veliko več.

Moč in stabilnost za širok spekter nalog

F50 poganja okolju prijazen 4-valjni turbo motor Stage-V z 48 KM. Kljub kompaktni zasnovi ima F50 široko medosno razdaljo in veliko težo za odličen oprijem in dvigovanje.  Sinhroniziran menjalnik (F50RN) omogoča natančen nadzor in udobje tudi pri zahtevnih nalogah.

Vrhunsko udobje pri opravljanju dela

Sistem zapore diferenciala F50, ki je enostaven za uporabo, zagotavlja, da ne boste izgubili oprijema v težjih razmerah, krmilni kot do 52 stopinj pa olajša manevriranje skozi ozke prostore. To še ni vse – nagibni volan in vzmeteni sedež je mogoče nastaviti tako, da ustrezata vsakemu operaterju in zmanjšata utrujenost med dolgimi urami dela, medtem ko izbirne sprednje in zadnje LED delovne luči povečajo vidljivost za dodatno varnost in lažje delo. Z možnostmi pnevmatik, ki ustrezajo vašemu terenu, lahko optimizirate zmogljivost svojega traktorja in tako bolj učinkovito opravite delo.

Vsestranskost za delo kjer koli

Traktor TYM F50 se lahko pohvali z vsestranskostjo pri številnih nalogah. Na polju lahko s traktorjem z lahkoto manevrirate med posevki in izkoristite njegovo moč za učinkovito obdelavo, rahljanje zemlje in setev. V kombinaciji s priključki, kot je izkopna roka ali čelni nakladalnik lahko izvrstno opravlja srednje težke gradbene naloge ali različna opravila urejanja okolice. Ne glede na velikost vašega prostora ali področje, na katerem delate, bo vsestranskost F50 povečala vašo produktivnost pri vsakem delu.

Traktor F50 odpira še več možnosti

Inovacije podjetja TYM so pripeljale do izdelave traktorja F50 – uporaben traktor za uporabo v vseh vremenskih razmerah na deloviščih vseh velikosti, ki zagotavlja celoletno produktivnost. Njegova široka medosna razdalja, ki je vodilna v tem razredu, zagotavlja odličen oprijem za vrhunsko zmogljivost pri težkih nalogah.

Traktor F50 poenostavlja vaše izzive. TYM ponovno dokazuje predanost podpori strankam v različnih kmetijskih okoljih po vsem svetu. Če želite izvedeti več o F50, nas pokličite na +386 31 342 240 ali pa nam pišite na info@mojtraktor.si.