TYM NA SEJMU SIMA

Korejci presenetili z najbolj tehnološko dovršeno predstavitvijo

TYM NA SEJMU SIMA

Na najpomembnejšem sejmu v Evropi, SIMA, se je podjetje TYM prvič predstavilo v novi podobi. Traktorski koncern TYM zdaj združuje podjetje Branson in TYM, ki so prednosti novega sodelovanja jasno izpostavili z izjemno močno prisotnostjo v novostih in celotni predstavitvi.

Pametna tehnologija

S svojo izjemno sejemsko postavitvijo so predstavili napredne tehnične inovacije ter nove modele traktorjev. V obdobju hitrih tehnoloških napredkov sledijo najnovejšim trendom, kar je izrazito prikazano v oblikovanju moderne telematike. Ta inovacija omogoča upravljanje traktorskih sistemov na daljavo ter nadzor ključnih tehničnih parametrov, kot so hitrost, poraba goriva, temperatura in lokacija, preko pametnih naprav.

S povezovanjem preko aplikacij prinašajo možnost enostavnega odkrivanja napak, tudi na terenu, kjer so možnosti servisa omejene. Posebno prednost predstavlja brezžični polnilni sistem, ki omogoča neprekinjeno spremljanje tehničnih specifikacij s polnjenjem telefona, kar dodatno izboljšuje funkcionalnost sistema.

Preobrazba

Poleg povezovanja traktorjev s pametnimi napravami podjetje vstopa v leto 2023 s številnimi novimi modeli in originalnimi rezervnimi deli.

Novi modeli traktorjev

· T130 
· T78
· Novi F50 brez kabine
· 5025C in 6225C
· Vinogradniško – sadjarski traktor T395
· 2500L